Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Με την ιστορία της εταιρείας να ξεκινάει από το 2002,
οι άνθρωποι της NEWBAKE A.E έχουν την εμπειρία, τη γνώση και τα κατάλληλα εργαλεία να παράγουν ποιοτικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της μαζικής εστίασης (food service).

Η NEWBAKE A.E αποτελεί μια ελληνική βιομηχανία πρότυπο στο χώρο των τροφίμων, και τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κατεψυγμένων Donuts στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παράλληλα, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ομίλου EUROPASTRY στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, με κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες στον χώρο της κατεψυγμένης ζύμης, του Bake off και της ζαχαροπλαστικής.

Οι άνθρωποι της NEWBAKE A.E ακολουθούν σταθερά βήματα που στηρίζονται στην ποιότητα και την καινοτομία. Η πολιτική της εταιρείας είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή προϊόντων με λιγότερο αλάτι, χωρίς γενετικώς μεταλλαγμένα υλικά, χωρίς τρανς λιπαρά, συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας ενημερώνεται για όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα στο χώρο των τροφίμων και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες για την παραγωγή προϊόντων.

Επιλέγοντας τις καλύτερες πιστοποιημένες πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας με βάση τα αυστηρά πρότυπα, διασφαλίζεται έτσι η ποιότητα της παραγωγής, από την αρχή της διαδικασίας μέχρι και την τοποθέτηση στο ράφι. Η εταιρεία κατέχει τις πιστοποιήσεις ISO 22000 – ISO9001 – HALLAL στα πρότυπα της διεθνούς ασφάλειας τροφίμων και υπόκειται σε ετήσιους ελέγχους που τεκμηριώνουν την ορθή και ασφαλή παραγωγή καθ’ όλη τη διαδικασία.

Στη NEWBAKE A.E πολύ σημαντική είναι η επένδυση στο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και της μοναδικής γεύσης των προϊόντων. Στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Κηφισιά – Αττικής παράγονται ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, μέσα σε άριστες συνθήκες παραγωγής. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού και η καλλιέργεια νοοτροπίας ασφάλειας.

Για αυτούς τους λόγους, η εταιρεία NEWBAKE A.E είναι ο Leader στην Ελληνική αγορά στα προϊόντα κατεψυγμένου Donuts, έχοντας παράλληλα δυναμική εξαγωγική παρουσία σε αρκετές χώρες, με την καλύτερη δυνατή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

NewBake sa - Παραγωγής Κατεψυγμένων Donuts