210.57.51.633 & 210.57.51.636Θηβαΐδος 8, Κηφισιά 14564

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Με την ιστορία της εταιρείας να ξεκινάει από το 2002, οι άνθρωποί της NEWBAKE AE έχουν την εμπειρία, τη γνώση και τα κατάλληλα εργαλεία να παράγουν ποιοτικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες.
Η NEWBAKE AE αποτελεί μια ελληνική βιομηχανία πρότυπο στο χώρο των τροφίμων, και τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κατεψυγμένων Donuts στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παράλληλα, διακινεί στην Ελληνική και στην Κυπριακή αγορά τα προϊόντα του ομίλου Europastry, κορυφαίου ομίλου στην παγκόσμια αγορά προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, Bake off και ζαχαροπλαστικής.

Οι άνθρωποι της NEWBAKE AE ακολουθούν σταθερά βήματα που στηρίζονται στην ποιότητα και την καινοτομία. Η πολιτική της εταιρείας είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή προϊόντων με λιγότερο αλάτι, χωρίς γενετικώς μεταλλαγμένα υλικά, χωρίς τρανς λιπαρά, συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας ενημερώνεται για όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα στο χώρο των τροφίμων και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες για την παραγωγή προϊόντων.

Επιλέγοντας τις καλύτερες πιστοποιημένες πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας με βάση τα αυστηρά πρότυπα, διασφαλίζεται έτσι η ποιότητα της παραγωγής, από την αρχή της διαδικασίας μέχρι και την τοποθέτηση στο ράφι. Η εταιρεία κατέχει τις πιστοποιήσεις ISO 22000 – ISO9001 – HALLAL στα πρότυπα της διεθνούς ασφάλειας τροφίμων και υπόκειται σε ετήσιους ελέγχους που τεκμηριώνουν την ορθή και ασφαλή παραγωγή καθόλη τη διαδικασία.

Στη NEWBAKE AE πολύ σημαντική είναι η επένδυση στο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και της μοναδικής γεύσης των προϊόντων. Στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Κηφισιά Αττικής παράγονται ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, μέσα σε άριστες συνθήκες παραγωγής, ενώ βασική προτεραιότητα αποτελεί η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού και η καλλιέργεια νοοτροπίας ασφάλειας.

Για αυτούς τους λόγους, η εταιρεία NEWBAKE AE είναι ο Leader στην Ελληνική αγορά στα προϊόντα κατεψυγμένου Donuts, έχοντας παράλληλα δυναμική εξαγωγική παρουσία σε αρκετές χώρες, με την καλύτερη δυνατή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.